"

Åsele kommun söker Enhetschefer

den 7 november 2017 kl 13:29

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åsele kommun söker
Enhetschef heltid inom Äldre- och handikappomsorg
Enhetschef heltid med Hälso-och sjukvårdsansvar inom medicinska enheten och äldre- och handikappomsorg

Arbetsuppgifter
Äldre- och handikappomsorg med LSS och personlig assistans. Enhetschefen har det totala personal- och ekonomiansvaret för sitt område. Din arbetsuppgift är att leda och utveckla verksamheten samt handleda, stödja och stimulera personalen. Du ansvara för arbetsmiljö, verksamhets/kvalitetsutveckling, budget/ekonomi och verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som för uppdraget har lämplig högskoleutbildning, erfarenhet av arbetsledning och förändringsarbete, förmåga att hantera ekonomi och erfarenhet inom äldre- och handikappomsorg. För uppdraget mot äldre- och handikappomsorg söker vi dig som har erfarenhet av LSS- och handikappområdet, för uppdraget med HSL-ansvar söker vi dig som har erfarenhet av hälso- och sjukvård, paramedicin och har god samverkansförmåga då vi samarbetar i flera frågor mellan landsting/kommun. Du ska vara van att ta ansvar, fatta beslut, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga och IT-vana. Du är lyhörd och tydlig i din roll som chef och ledare samt har ett stort engagemang för äldre- och omsorgsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för befattningen. Körkort klass B-Bil.

Omfattning
Heltid 100 % för båda tjänsterna, provanställning 6 månader som kan leda till en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Eva-Lena Johansson 0941-140 14, Socialchef
Monika Roos 0941-140 46, facklig företrädare för VISION
Mariette Jonsson 0941-141 78, facklig företrädare för Vårdförbundet

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Sociala avdelningen

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-11-30

Referens
Socenh1130

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.