"

Åsele kommun söker Insats- och resursplanerare

den 14 november 2017 kl 13:12

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Åsele kommun söker
Insats- och resursplanerare heltid inom kommunens Äldre- och handikappomsorg

Arbetsuppgifter
Insats- och resursplanerare ansvarar för vikariesamordning inom kommunens äldre- och handikappomsorg och kommer administrativt arbeta i kommunens lönesystem Besched. Ansvar för daglig insatsplanering för hemtjänst och för samordning av trygghetslarm vad gäller att installera, programmera och felsöka trygghetslarm. Insats- och resursplaneraren är med i planeringsarbetet för införande av TES- nytt verksamhetssystem för insatsplanering i hemtjänst. Insats- och resursplanerare arbetar tillsammans med övriga enhetschefer och biståndsbedömare inom kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som för uppdraget har lämplig gymnasieutbildning med erfarenhet av omsorgsarbete inom äldre- och handikappomsorg. IT-vana och intresse av att hantera verksamhetssystem. Som person är du lyhörd och har god samverkansförmåga. Du är van att ta ansvar och flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för befattningen. Körkort klass B-Bil.

Omfattning
Visstidsanställning heltid t.o.m. 2018-12-30.
Tillträde enligt överenskommelse.
Urvalsarbetet kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Agneta Haraldsson, enhetschef
Birgith Axelsson, Enhetschef
Eva-Lena Johansson 0941-140 14, Socialchef
Kommunal Eva Davidsson

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Sociala avdelningen

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-11-30

Referens
Soc171130

Välkommen med din ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.