"

Åsele kommun söker Administrativ chef

den 15 juni 2017 kl 07:15

Åsele kommun söker en Administrativ chef till Intern service

Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att utveckla och förbereda dina verksamheter för framtiden genom att arbeta med övergripande utveckling och strategi. Du ansvarar för att planera, leda, utveckla och utvärdera verksamheten, ansvara för ekonomiska ramar och resultat samt personal och arbetsmiljö. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp. Du ska vara tydlig och trygg i din chef- och ledarroll och har förmåga att stötta, inspirera och motivera medarbetare i såväl dagligt arbete som i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund får gärna vara inom administration eller motsvarande samt erfarenhet av att ha arbetat som chef med ekonomi- och personalansvar. Det är meriterande om du har arbetat i politiskt styrd verksamhet som chef och behärskar verktyg och metoder för god verksamhetsstyrning.

Personliga egenskaper
Du har ett tydligt, engagerat och resultatinriktat ledarskap. Viktigt är också en god förmåga att planera, prioritera och organisera ditt arbete effektivt, är tillmötesgående samt har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är målfokuserad och tar dig an arbetet med entusiasm. Flexibilitet och prestigelöshet är egenskaper som värderas högt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Omfattning
Tillsvidareanställning 100 %, provanställning 6 månader
Tillsättning sker enligt överenskommelse

Lön
Månadslön

Kontaktpersoner
Kommunchef Nils-Petter Grenholm tel. 0941-140 41
Personalchef Britt-Inger Odén tel. 0941-140 54

Facklig kontakt
Monika Roos facklig företrädare för Vision tel. 0941-140 46

Arbetsgivare
Åsele Kommun, Internservice, referens INTS1706

Ansökan
Du är välkommen att så snart som möjligt skicka in din ansökan som ska bestå av ditt CV och ett personligt brev innan 2017-08-20. Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.