"

Omsorg och stöd

Alla människor kan någon gång i livet behöva stöd och hjälp för att klara av vardagen. Här kan du läsa om den stöd och service som Åsele kommun kan erbjuda sina innevånare.

Det kan handla om hjälp och rådgivning vid konflikter i familjen, ekonomiska svårigheter, oro för barn och ungdomar eller andra sociala problem.
Här kan du få information och hjälp med beställning av färdtjänst, faderskapserkännande, avgifter, fakturor och mycket annat.

Du kan även hitta information angående -- blomkrans-w178.jpg

 • Handikappomsorg
 • Individ- och familjeomsorg
 • Äldreomsorg

Nyheter

 • Att skydda sig mot telefonbedrägerier

  Många blir idag uppringda av telefonförsäljare och alla är tyvärr inte seriösa utan försöker lura sina kunder.

  Klicka vidare för att se en film om hur du kan skydda dig mot bedrägerier av telefonförsäljare.
 • Påskpynt på Åseborg

  Så här fint har Åseborgs matgäster det under påskhögtiden. En sann eldsjäl, Agnetha Lind, ser till att pynta en hörna i matsalen efter olika teman beroende på högtid. Hon ger verkligen våra gamla en riktig guldkant, när de får beskåda hennes utsmyckningar.

  Vi på Åseborg vill rikta ett stort TACK och en önskan om en Glad Påsk till henne och även till er andra som läser detta.

  Klicka vidare för att se fler bilder!
 • En vecka fri från våld

  Under vecka 49 arrangerar ett flertal myndigheter och organisationer i landet "En vecka fri från våld". Arrangemanget är en del i genomförandet av Sveriges nya strategi för att bekämpa och förebygga mäns våld mot kvinnor. Genom att lära dig känna igen tecknen kan du som finns i närheten göra skillnad innan det går för långt.

  Klicka vidare för att se två korta filmer om det.