Välkommen till Åsele kommun

 • Suckar du också över datorn?

  Kom till biblioteket 26 okt 18.00. Sebastian berättar om hur de hjälper till med digitala tjänster i Kramfors, det kan vara utskrifter av blanketter, skanning mm. På samma sätt kommer du att få hjälp av oss när vårt Digitala Servicecenter startar 2018.

  Vi bjuder på fika och du kan även vara med i ett boklotteri 20 kr.
  Välkomna!

 • Medborgardialog- tyck till om trygghet och lokala problem i Åsele

  Kommunen och polisen vill tillsammans veta hur trygg du känner dig i Åsele och vill gärna att Du svarar på en kort enkät.
  Enkäten är öppen under perioden 10 - 23 oktober.

  Tack för din hjälp!
 • Åsele Energiverk informerar

  På grund av inkopplingsarbeten kommer störningar i HELA fjärrvärmenätet att ske UNDER TISDAG 24/10.
 • Företagarfrukost 25 oktober

  Alla kommunens företagare är välkomna på frukostmöte på Kronans blommiga bageri onsdag 25 oktober kl 7.30
 • Åsele på 5:e plats av landets 290 kommuner

  Socialstyrelsen har gjort en undersökning hur våra gäster på särskilt boende upplever maten och måltidsmiljön. Åsele hamnar på 5:e plats av landets 290 kommuner!
  Vi i köket bockar och tackar för utmärkelsen och fortsätter sträva efter att våra gäster ska få en trivsam och god stund vid måltiderna vart man än är i livet. Vi vet att maten gör stor skillnad och jobbar mycket med att laga så stor del som möjligt från grunden. Konsistens, färg, form och naturligtvis smaken är viktig när vi skapar måltiden. Roligt är också att vi till viss del kan servera lokalproducerad mat som kommer från den egna bygden.
 • Åsele kommun söker Administrativ assistent

  Vi har närhet till medmänniskor, till service, kultur och kommunikationer. Vi skapar bra boendealternativ, bra fritidsförutsättningar, arbete och företagande. Åsele är en trygg plats att växa upp på, en bra plats för familjeliv med närhet till det mesta. Vårt största arrangemang är Åsele Marknad, alltid tredje helgen i juli, vilket lockar ca 150 000 besökare från hela landet.
 • Leader Lappland söker Ekonomistöd

  Föreningen Leader Lappland 2020 anställer nu ekonomistöd på minst 50% för att driva kansliet ihop med verksamhetsledaren.
 • Simhallen stängd p.g.a. utbildning måndag och tisdag

  MÅNDAG 23/10 och Tisdag 24/10 ÄR VI PÅ KURS
  Simhallen är under måndagskväll stängt för bad och bastu
  En personal finns för utlämning av lånenyckel uthyrningar sporthall
 • Dementi från Åsele Kraft AB

  Åsele Kraft har under fredagen fått samtal från kommunbor om att de blivit besökta av försäljare från Sveriges Energi Elförsäljning AB, som diskuterar avgifter och avtal. Många har fått intrycket av att de har en koppling till Åsele Kraft AB vilket de alltså inte har.