Bion i Åsele - Film i Maj och Juni

Vi fortsätter med mer spännande överraskningar på bion under resten av filmsäsongen.
Dessa filmer har vi att presentera under Maj och Juni Månad. Välkomna!

Plats: Kulturhuset, Bion i Åsele

När: 5 maj - 14 juni klockan Blandat

Arrangör: Bion i Åsele
5/5    Hellboy            kl 19:00  (15 år)               Pris:   100:-

Den demoniska antihjälten Hellboy åker till den engelska landsbygden för att bekämpa en trio av rasande jättar. Snart kommer han i kontakt med Nimue, The Blood Queen, en återuppstånden häxa som törstar att hämnas ett förgånget förräderi. I en kamp mellan det övernaturliga och mänskliga, är Hellboy fast besluten att stoppa Nimue och rädda världen från undergång.

Tid: 2 timmar        ( Action, Äventyr, Fantasy, Skräck)12/5    Pikachu          kl 15:00  (11 år)               Pris: 80:-

Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

Tid: 1 timme 44 minuter   ( Animerat, Äventyr, Familj)


12/5    Long Shot       kl 19:00  (11 år)              Pris: 100:-

Han är en hårdkokt politisk journalist. Hon är en av landets högsta diplomater. När Fred Flarsky återförenas med sin första förälskelse, som också råkar vara den amerikanska statssekreteraren Charlotte Field, charmar han henne med sin ironiska humor. I sina förberedelser för att ta sig in i Vita Huset, anlitar Charlotte Fred för att hjälpa till att skriva hennes kampanjtal, och deras omistliga attraktion leder till en världsomspännande kärleksaffär. Med Seth Rogan och Charlize Theron i huvudrollerna. 

Tid: 2 timmar 5 minuter   (Komedi, Romantik)

19/5     Biofest med tre filmer samma dag

PK/ToT/ musikunderhållning   12.30

Amundsen                           13.00  (11 år)           Pris: 100:-

Spännande drama om hur upptäcksresande Roald Amundsen blir den första personen på Sydpolen. Av Espen Sandberg som bland annat gjort Kon-Tiki och senaste Pirates of the Caribbean. 

Tid: 2 tim 5 min    (Äventyr,Drama)


PK/ToT/ musikunderhållning    15.30


UglyDolls                             16.00   (7 år)             Pris: 80:-

De positiva och bekymmersfria UglyDolls ställs inför frågan vad det innebär att vara annorlunda. Där en önskan om att bli älskad i slutändan leder till insikten att vem du verkligen är, faktiskt är det som betyder mest. Följd the UglyDolls i detta animerade roliga äventyr.

Tid: 1 tim 37 min   (Animerat,Familjefilm)


PK/ToT/ musikunderhållning    18.30


John Wick 3   
                      19.00  (15 år)           Pris: 100:-

Efter att ha dödat en medlem av The High Table, ett Internationellt sällskap för yrkesmördare så blir John excommunicado och utesluts ur gruppen – med en prislapp på sitt huvud på 14 miljoner dollar blir han måltavla för lönnmördare från hela världen.

Tid: 2 tim 11 min   (Action,Thriller)

 26/5    Willy & Monsterplaneten         kl 15:00  (7 år)               Pris: 80:- 

När familjens rymdskepp råkar ut för en olycka, blir den lille Willy tvungen att lämna skeppet och sina föräldrar. Willys räddningskapsel landar på en spännande och outforskad planet. Med hjälp av roboten Nick måste Willy klara sig själv till dess att hjälp kommer och hämtar dom. På den nya planeten får Willy och Nick vara med om ett färgsprakande äventyr och dom finner en fin vän i varelsen Blixten som visar sig vara en riktig glädjespridare.

 Tid: 1 tim 30 min  (Animerat, Familjefilm, Äventyr,Komedi))

26/5    The Hustle                                kl  19.00 ()                Pris: 100:-

Två kvinnor med väldigt olika bakgrunder tävlar om att lura av en ung tech-miljardär hans förmögenhet. Men det blir snart tydligt för dem att de kan ha mer gemensamt än de trott. 

(Komedi, Action)

2/6      Alladin                                        kl 15:00 ()                 Pris: 80:-

I detta magiska äventyr, av den omgjorda animerade klassikern, möter vi Anden som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan.

Aladdin är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin. Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

 ( Familjefilm, Äventyr, Komedi, Drama, Action)

2/6      Rocketman (Elton John)            kl 19:00 ()                 Pris: 100:-

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

 ( Drama, Biografi )

9/6      Godzilla                                       kl 19:00 ()                  Pris: 100:-

Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora. När de forntida superarterna man länge bara trodde var en myt reser sig så står hela mänsklighetens existens på spel.

 ( Action, Äventyr, Fantasy )

14/6     X-men:Dark Phoenix                 kl  19.00 ()       SKOLAVSLUTNINGSFILM  Pris 100:-

Under ett farligt räddningsuppdrag i rymden träffas Jean Grey av en kosmisk kraft som gör henne till den starkaste mutanten av alla. Jean tappar alltmer kontrollen samtidigt som hon försöker bemästra sina nyvunna krafter, vilket inte bara hotar att splittra X-Men, utan hela världen. Efter nästan 20 år tvingas nu de mutanter vi lärt känna och älska att möta sin värsta fiende hittills - en av sina egna.

Action, Äventyr, Sci-Fi )


För mer information och annat kring bion kolla Bion i Åseles facebooksida samt anslagstavlan vid Annagården.

Välkomna!

 

Uppdaterad den 29 april 2019