Ledtrampardag - Fredrika skoterklubb

Fredrika skoterklubb bjuder in till ledtrampardag.

Plats: Klockarudden i Fredrika

När: 19 januari klockan kl 08.30

Arrangör: Fredrika skoterklubb

Kontakt: Vid frågor, kontakta Erik Karlsson, 072-2347582

Samling kl 08.30 på Klockarudden i Fredrika för uppdelning i grupper till samtliga 5 skoterledssträckor som Fredrika Skoterklubb ansvarar för, dvs mot Bjurholm, mot Bredträsk förbi Sexbergets utsiktstorn, mot Örträsk/Vargträsk förbi Rödingträsket och Svartlidens utsiktstorn, mot Lycksele (förbi Lögda, Stensjöåbron och Långbäcken) samt mot Åsele.

Medtag gärna en yxa eller såg etc om du har, skruvdragare med plåtbits är också bra att ha! Glöm heller inte fikaväskan!


Detta är ett suveränt tillfälle för dig som känner dig osäker på traktens leder att följa med och lära dig hitta bättre samtidigt som lederna trampas som en bra grund för att få till finfina skoterleder även i år!

Ingen bränsleersättning utgår denna dag. Däremot är alla som deltar precis som förra året välkomna till ”After Skoter” för uppföljning av dagen och en stunds trevligheter!

Eftersom klubbens resurser är begränsade är de oerhört tacksamma över all hjälp som erbjuds och Fredrikas skoterklubb hoppas förstås att många känner sig manade att göra en insats för att få till fina skoterleder som är till glädje för många!

Varmt välkomna önskar Fredrika Skoterklubb.

Uppdaterad den 14 januari 2019