Söndagsfilm på bion

Åsele kommun har tagit över biografen. Avtalen blev klara sent i veckan vilket betyder att vi inte kommer att hinna få in några nya filmer till helgen. Två filmer finns på lager som visades i julas som var verkligen vara populära. Nu får vi som inte hade möjlighet då att se filmerna: Bamse och dunderklockan och Bohemian Rhapsody.

Plats: Bion i Åsele

När: 27 januari klockan kl 16 & kl 20

Arrangör: Åsele kommun

Du som har fått ett presentkort från tidigare biografägare tänk på att nyttja dem under 2019 eftersom de förfaller 31 december 2019. Nya fräscha filmer kommer, håll utkik i kalendariet här på Åsele kommuns webbplats.

Söndag 27 januari bjuder vi på popcorn!

kl 16.00 Bamse dunderklockan
Längd: 1 tim 3 min
Genre: Animerat, Barnfilm
Åldersgräns: barntillåten
Entré: 80 kr

Kl 20.00 Bohemian Rapsody
Längd: 2 tim 14 min
Genre: Biografi, Drama, Musikfilm
Åldersgräns: från 7 år
Entré: 100 kr

Bamse och dunderklockan

Ännu ett nytt härligt bioäventyr med Bamse och hans vänner intar biograferna. I denna film återser vi många karaktärer vi mött i de tidigare två filmerna och de tar oss med på ett spännande nytt äventyr både på land och till havs, där våra vänner möter nya typer och utmaningar. I Bamse och Dunderklockan måste Bamse lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå.

Bohemian Rhapsody

Filmen är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.

Kontakt till Bion i Åsele:

E-post: bioniasele@live.se

Tel: 072 - 242 89 07 

Telefontid: 
måndag-fredag kl 13.00-17.00
lördag-söndag kl 15.00-18.00

 

Uppdaterad den 25 januari 2019