Standup på lätt norrländska med Erehed & Moberg

Två av Sveriges roligaste norrlänningar drar ut på en första turné tillsammans. De har båda sina rötter i Västerbottens inland och detta gör att de skiljer sig markant från Sveriges övriga komiker-elit. Ta chansen att uppleva denna udda duo när turnén gör ett stopp i Åsele på kulturhuset.

Plats: Kulturhuset Åsele

När: 9 november klockan kl 20-22

ERIK MOBERG

Den tre äpplen höga småbarnspappan från Åsele som gjort sig känd som en av de mest likeable komikern inom svensk stand up ser inte ut att vara mycket för världen och i ärlighetens namn är han inte det heller. Dock har han giggat med några av Sveriges största komiker såsom Babben Larsson, Johan Glans och Jonas Gardell. Han driver också stand up klubben HACK i Umeå.

TOBIAS EREHED

Tobias Erehed beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet,
tills de insåg att han även var den enda. Efter flytten från Lappland har Tobias iallafall hunnit med mycket. Han har åkt runt som en vettvilling till standupklubbar i hela landet, gått till final i Grand Comedy Slam, deltagit i SVT:s nyinspelning av Släng dig i brunnen och även hunnit med några månaders skämtskrivning åt humorprogrammet Robins.

Biljetter släpps inom kort.

https://www.facebook.com/events/423623178248542/

Uppdaterad den 3 oktober 2019