Åselebankettens vinnare 2020

Åselebanketten - den årliga stora festen då Åseles näringsliv samlas för att ha det riktigt roligt, fira och mingla tillsammans - fick som mycket annat ställas in på grund av det rådande läget. De företagare som utmärkt sig extra under 2020 har dock ändå röstats fram och vinnarna är...

Åseles näringslivsstiftelse (och nog även ni som är företagare) tycker att det är riktigt tråkigt att det inte gick att genomföra någon bankett under 2020. Vi som var med på Åselebanketten 2019 minns den med glädje!

De företag som utmärkt sig under 2020 har inte än kunnat hyllas och uppmärksammas på det vis som hade önskats. Alla som vunnit har meddelats och vi sköt på göra det officiellt för helst av allt hade man åtminstone velat kunna åka runt till företagarna och gratulera. Förhoppningsvis till sommaren får vi lov att fysiskt ses, uppvakta med blomsterkvast och överräcka diplomen. 

Och vinnarna är…

 

Årets Nyföretagare

Mays Fotvård

Motiveringen lyder: Företaget har från start arbetat aktivt med att bygga sitt varumärke och lagt tonvikt på nöjda kunder. Med sin höga kvalitet i utförandet gagnar Mays fotvård Åsele genom att bidra med att utöka utbudet inom medicinsk fotvård med sin fantastiskt fina service.

 

Årets Hållbarhetsföretag 

Bäckströms Åkeri

Motiveringen lyder: Ett företag som är ett strålande exempel på hur en hållbar affärsstrategi kan ge positiva effekter på både affären och samhället. Företaget har under lång tid visat fina resultat och en stabil grund för långsiktig och hållbar verksamhet.

 

Årets Tillväxtföretag

North Grade 

Motiveringen lyder: Företaget som har omsorg för alla detaljer visar år efter år att de håller måttet och står upp mot de krav kunderna har. Med en bra omsättning expanderar företaget, nyanställer och har sunda finanser. 

 

Årets Företag

Lapplandstransport AB

Motiveringen lyder: Johan Olofsson, Daniel Carlsson och Jessica Olofsson driver framgångsrikt företaget Lapplandstransport AB. Tack vare god service och hög ambitionsnivå löser trion den, för oss andra företagare i Åsele, så viktiga logistikhanteringen. Man gör det dessutom med imponerande lönsamhet. 

 

Om Åselebanketten:

Åselebanketten är Åseles största nätverksträff där syftet är att hylla företagarna i Åsele. Utmärkelser delas ut för att motivera, inspirera och belöna företagsamma företag som förverkligar sina visioner och verksamheter i Åsele. Arrangörer är Företagarna och Åseles Näringslivsstiftelse. 

Senast uppdaterad den 11 februari 2021

Translate the website with Google translate.