Earth Hour 2022

Släck som en symbolhandling på – världens största miljömanifestation – den 26 mars 20:30 – 21:30, för att tillsammans med miljontals andra världen över skicka en signal till planetens ledare att agera.

Earth Hour är en internationell kampanj som uppmanar hushåll och företag att under en timme i första hand släcka belysning och om så önskas även stänga av icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan.

Men Earth Hour har blivit mycket mer än att släcka. Du kan göra stor skillnad för planeten genom små och stora förändringar i din vardag. Välj att släcka och fler förändringar som en del av Earth Hour. Är du med för planeten? Läs mer om olika sätt att delta.

Vi lever i oroliga tider just nu i Europa. Många människor livssituation har förändrats på kort tid. Våra politiker och makthavare behöver snabbt agera kraftfullt för vår planet i många olika frågor. Under Earth Hour tar vi möjligheten att släcka lampan för att visa att tillsammans är vi starka och visar solidaritet med våra medmänniskor och vår planet.

Klimatkrisen är fortfarande ett hot för människans överlevnad, och koldioxidutsläppen ökar. Tillsammans måste vi hitta en livsstil där vi lever hållbart – för människan, djuren och naturen. Är du med?

Senast uppdaterad den 25 mars 2022

Translate the website with Google translate.