Evenemangstips

Tipsa oss om gärna om evenemang. På vår webbplats finns ett formulär där man kan skicka in just evenemangstips. Just nu pågår arbetet med marknadstidningen. Du som är arrangör under marknadsveckan och vill ha med något i det övergripande programmet, använd dig av det formuläret även du! Sista inlämningsdatum är 31 maj för det tryckta programmet.

 
Åsele Marknad närmar sig med stormsteg! Arrangerar din förening något evenemang under marknadsveckan? Hör även du gärna av dig, via formuläret. Om det ska hinna vara med i marknadstidningens övergripande program. Obs! Deadline (sista inlämningsdatum för info/material) är 31 maj. Påminn gärna andra personer (eller kanske de inte använder sociala medier) som kanske glömt att höra av sig till gänget som roddar marknaden. Samma formulär för det: https://www.asele.se/fritid-kultur-och-forening/tipsa-oss-om-evenemang/
 
Kulturveckans program sätter ABF ihop så det är till dem du vänder dig om du vill ha med ett kulturevenemang veckan innan marknaden! Samma deadline där om det ska vara med i marknadstidningen.
 
Foto: Axel Hedman
Senast uppdaterad den 23 maj 2019