Höstens träningspass i sporthallen

Nu har Åseles föreningar dragit igång med höstens träningspass och du kan välja på bl.a. fys, spinning, karate, aikido, badminton, simning, cirkelträning, vattengympa, styrketräning.

Gruppträningsschemat för höstterminen 2020 hittar du om du klickar här. 

Träningspassen hålls av de föreningar och för att anmäla ditt intresse om du vill vara med och träna behöver du betala en terminsavgift. Det gör du genom att kontakta respektive förening, läs mer här.

Det är också möjligt att bara dyka upp för drop-in och hoppas kunna få vara med i mån av plats. De flesta föreningarna har Swish som gör att du kan betala på plats.

Ifall att du osäker var i lokalerna motionspassen hålls och vart du ska gå, så kan du alltid komma till simhallens reception så hjälper vi dig. Om du är nybörjare på ett pass, kom gärna en liten stund innan och ta dig tid att prata med instruktören. Då kan du få hjälp med t.ex. att ställa in spinningcykel eller maskin, kanske berätta om du har en gammal skada eller liknande.

Viktigt! 

Byt om och duscha hemma. Tvätta händerna ofta, när du lämnar jobbet eller hemmet, innan träningspasset och efter. Kom ihåg att hålla avstånd till andra människor när du vistas i sporthallen och under träningspassen. Träna bara om du är helt frisk. Stanna hemma även om du bara känner dig lite sjuk.

Senast uppdaterad den 2 oktober 2020

Translate the website with Google translate.