Vinnarna på Åselebanketten 2019

Med hjälp av maffig ljussättning, 12-mannabandsorkester och 3-rätters middag hölls Åselebanketten återigen för att fira näringslivet i Åsele. Under aftonen så presenterades vilka som fick de fina utmärkelserna. Och vinnarna är...

Årets hållbarhetsföretag: Bröderna Edströms Åkeri AB

Motivering: Företaget som har drivits i 4 generationer visar att de verkligen har en stabil grund att stå på. Med fokus på ständiga förbättringar och kundnöjdhet visar företaget ett affärsmannaskap som ger en långsiktighet i företagandet. Med jämn och hållbar ekonomi levererar företaget stabila resultat och är en förebild för Åsele.

 

 

Årets nystartföretag: Nya Åsele Wärdshus

Motivering: Årets nystartföretag har med vilja och mod arbetat målinriktat för att öka tillväxten och även bidragit till nya arbetstillfällen. Med fantastisk mat av hög kvalitet och fin service har årets vinnare i kategorin Årets Nystartföretag även gett ett mervärde till Åsele då vi igen kan erbjuda boende, mat och konferens.

 

Årets företagare: Åsele Färghandels AB 

Motivering: Alexandra Wesseler representerar ett företag som på ett framgångsrikt sätt samt med stark innovativ drivkraft förnyat sitt företag till att idag vara lönsamt med ett brett utbud och god service i en inspirerande butiksmiljö.

 

Årets Golden Eye: Erika Selin

Motivering: Erika Selin har med sin glädje och sitt engagemang fått ridklubben att växa och utvecklas. Genom sin positiva anda och otroliga inspirationsförmåga leder hon arbetet med Åsele Ridklubb. Erika är en stark person och viktig förebild när det gäller unga. Erika har BÅDE öga och ett hjärta av GULD.

 

Årets tillväxtföretag: Åsele Traktortjänst AB

Motivering: Ett företag som skapat en verksamhet som grundar sig på engagemang och flexibilitet. De har framgångsrikt utvecklat företaget på ett imponerande sätt. Med en ökad omsättning levereras stabila fina resultat.

 

 

Senast uppdaterad den 28 maj 2020