17 Maj, kl 21.05 - Vattenläcka. Uppdatering 34

Reparationen är nu färdig och lyckad av den stora vattenläckan! Nu äntligen ska alla på samhället ha vatten förutom 5st drabbade hushåll där en separat reparation måste utföras.

De drabbade hushållen finns på:

Bergsgatan 4

Bagaregatan 11, 13, 16

Björnavägen 11

Samtliga i dessa hushåll blir personligen kontaktade. Ni kommer ha vattnet avstängt i helgen men ni alla kommer att få en vattentank med dricksvatten placerade utanför ert hem. Reparation börjar så snart som möjligt. 

Möjlighet att duscha finns på sporthallen mellan klockan 06.00-22.00 varje dag för era hushåll. 

 

Vattentankar med dricksvatten finns på:
Ica's parkering

Kommunförrådet

 

Viktigt nu är att ALLA tänker på att koka sitt dricksvatten innan vi säger något annat. Prover ska tas och få resultat på innan vi med säkerhet kan säga att vattnet är 100% drickbart. Följ anvisningar här: Koka dricksvattnet - Åsele kommun (asele.se)

Tänk på att vara sparsam med ditt vatten under helgen, vårt vattentorn saknar fortfarande vatten för att vara på sin normala nivå och om vi nu alla hjälps åt att spara vatten kommer detta att stabiliseras. 

 

TACK till alla er invånare som åter igen fått genomgå denna prövning. 
Det har varit en tuff situation och vi alla har kämpat för att få vardagen att fungera som vanligt. Vi är oerhört tacksamma för ert tålamod och förståelse. Nu önskar vi er alla en fin helg! 

Senast uppdaterad den 17 maj 2024

Translate the website with Google translate.