Boende och miljö

Var sig du är invånare, fritidshusägare eller besökare kan du ha många frågor som rör boende eller din vistelse inom Åseles kommun.

Oavsett det är avfallsfrågor, frågor om miljö och hälsoskydd eller som exempelvis handlar om boende i någon form så välkomnar vid dig hit till våra informationssidor. Vår förhoppning är att du ska trivas i Åsele, både nu och i framtiden.

Klicka här för att komma till broschyren om Tekniska avdelningen

Om du besöker vår webbplats via en dator så kan du i menyn till vänster till exempel hitta information om dricksvatten, sophämtning, bygglov, avlopp, värmepumpar, återvinningscentral för att nämna några exempel.

Klicka här för att få information till dig som är ny ägare på fastigheten.

Här finns också information om trafik och vägar, bl.a. lokala trafikföreskrifter, parkeringstillstånd för rörelsehindrade och vad du kan tänka på när det är dags för städning och snöröjning av samhällets vägar och mycket mer.

Har du istället surfat in via din mobil så behöver du trycka på symbolen högst upp i högra hörnet som ser ut som tre streck över varandra för att se menyvalen. Därefter klicka på plustecknet (se bild nedan) - då kommer du att få fler undermenyer att välja på. Alternativt kan du söka på webbplatsen genom att klicka på symbolen högst upp och nästlängst till höger på din mobils skärm.

 

Translate the website with Google translate.