Bion i Åsele

Åseles trevliga biograf finns på Kulturhuset. På bion kan du se de allra senaste filmerna. Bakom urvalet av filmer och arbetet med att hålla i visningar och välja filmer finns "biogruppen". Åsele kommun har tagit över biografen sedan 2019.

 

Den gångna biosäsongen fick ett snörpligt slut. Framtiden ser oviss ut med inställda filmer och framflyttade datum, på grund av corona men vi har bokat en del filmer och hoppas på att datumena håller och att det inte ändras Men håll koll på vår Facebook-sida där vi uppdaterar med kontinuerligt. 

Bioschemat ser ut såhär i dagsläget:
V.45 bokas nya filmer! Uppdatering kommer.
Självklart följer vi FHM restriktioner med max 50 personer och det finns tillgång till handsprit. Om inte andra beslut kommer.

En nyhet för denna säsong är att från och med 1 december kommer att visa live SHL och Hockeyallsvenskan på bion.
Välkomna till Bion i Åsele!

 

 

Om Bion i Åsele

Vi visar både nya svenska och utländskafilmer för likväl unga som äldre personer. Självklart har filmerna svenska undertexter om det är en utländsk produktion. Det finns 196 stolar i salongen, plus två platser för två rullstolsburna.

Projektorn heter Barco 2K, ljudet är Dolby 7,1. 5 st 18 tums bashögtalare. 3 X 4 kvadratmillimeters högtalarkabel dragna i kulvert i ytterväggen från scen till maskinrum. Främre högtalarna matas med varsin förstärkare på 300 RMS Watt.


För regelbundna uppdateringar från Bion i Åsele: Följ Bion i Åsele på Facebook.

För information om vad som går på bion just nu, kika gärna på biografens Facebook-sida eller i kalendariet här på webbplatsen.

Foto:  Jeremy Yap
Logo: Richard Molander

 

Aktuellt

Translate the website with Google translate.