Lokaler

Kulturhuset erbjuder konferensrum för grupper upp till 200 personer. Sammanträdesrum 14-16 personer. I danslokalen erbjuds mässor, dans, mm och vi möblerar rummen efter era önskemål. Kulturhuset är funktionshinderanpassad. Är det något ni har svårt med eller som utgör hinder, tveka inte att höra av er så hjälper vi till med en lösning.

Vi serverar lokalproducerad fika som matiga mackor köpta från Köket & bullar från Konditori Kronan. Det går att få glutenfritt, mjölkfritt, vegetariskt samt veganskt fika. Vi kan catera lunch, varm och kall vid förfrågan.

Vi har modern teknisk utrustning i lokalerna, så som internet, bildkanon, filmduk, OH (overhead) och högtalare i rummen. Alla våra lokaler är utrustade med hörslinga. Det finns också möjlighet att hyra datasal och videokonferens. Övriga lokaler är Bibliotek, Ungdomsgård och Lärcentra. 

Kontoret är öppet mellan kl 07:30 – 16:30.

Vi nås på 0941-142 30 eller kulturhuset@asele.se angående frågor och bokningar.

Vid bokning av lokal kan Ni köpa till:

Kaffe, te                                        25kr

Kaffe, te, bulle                             35kr

Ost & Skink smörgås                  35kr

Baguette "Fredagsmackan"     45kr

Lunch på Kulturhuset                110kr

Smörgås, lunch, fika                  180kr

 

Vatten ingår alltid i lokalhyran.

 

 Våra lokaler:

Biografen

Biografsalongen rymmer 204 per. Vi har en  modern teknisk utrusning så vi kan visa powerpoint presentationer på hela bioduken.  Vi kan sända livesändingar från hela världen som musikaler, teater, baletter och opera. Vår scen gör att vi kan ha liveföreställningar av teater och musikuppträdanden. Möjlighet att hyra och spela kinect.


Matsalen

Matsalen är en stor ljus lokal som rymmer 400 personer. Lokalen kan användas till mässor, dans, försäljning, musikcaféer samt egna arrangemang. Passar också bra som konferenslokal, då lokalen kan delas upp i tre mindre lokaler. Finns en liten scen så det passar utmärkt till en mindre orkester eller andra musikarrangemang. Hörslinga och filmduk finns i lokalen.


Vitterhuset (K2)

Konferenslokal för ca 30 per med tillgång till kapprum. Lokalen ligger en trappa ned, hiss finns i anknytning till lokalen. Vi möblerar efter ert behov, så lokalen kan även användas till kursverksamhet, utställningar mm. Lokalen är handikappanpassad. Det går att beställa fika om ni vill äta i lokalen.


Offerhällan (K1)

Konferenslokal för runt 50 personer. Lokalen ligger en trappa upp, hiss finns i anknytning till lokalen. Lokalen är funktionshinderanpassad.
En ljus lokal med ett litet kök och eget kapprum. Lokalen kan användas till konferenser workshop, föreläsningar mm. Teknisk utrustning finns. Det går beställa fika om ni vill äta i lokalen.


Björnrummet (S3)

Konferenslokal för runt 16 personer.  Lokalen kan användas även till konferenser workshop, mm. Teknisk utrustning finns. Det går beställa fika om man vill fika i lokalen.

 


Öringen (S2)

Konferenslokal för cirka 18 personer.  Det går beställa fika om man vill äta i lokalen.Translate the website with Google translate.